Effektiv behandling af acne-ar og ujævn hud

Acne er et meget almindeligt hudproblem, der rammer ca. 70 procent af alle unge mellem 13 og 17 år. Omkring 30 procent plages af acne hele livet, men uanset alder opleves acne som noget sårbart for den enkelte og er en hudlidelse, som ofte påvirker både selvværd og socialt liv.

Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af acne-ar og ujævn hud og følger forskningen på området intensivt. Vi er altid i front med nye teknologier, men tager aldrig en behandling ind, før der foreligger solide videnskabelige resultater.

Vores seneste teknologi til bekæmpelse af acne og acne-ar er Kleresca® Skin Rejuvenation, som forbedrer hudens struktur og kvalitet og derfor samtidig bekæmper og forebygger rynker og linjer. Men ikke to tilfælde er ens, og derfor har vi en lang række metoder, så vi kan skræddersy præcis den rigtige behandling til den enkelte.

BOOK TID »

 • Før behandling med Kleresca mod acne-ar og ujævn hud

  Før behandling med Kleresca

 • Efter behandling med Kleresca mod acne-ar og ujævn hud

  Efter behandling med Kleresca

 • Før behandling med Kleresca

  Før Kleresca-behandling

 • Efter behandling med Kleresca

  Efter Kleresca-behandling

 • Før behandling med Dermastamp mod acne og acne-ar

  Før Dermastamp-behandling mod acne

 • Efter behandling med Dermastamp mod acne

  Efter Dermastamp-behandling mod acne

 • Før Dermastamp-behandling af acne-ar og ujævn hud

  Før behandling med Dermastamp

 • Efter behandling med dermastamp mod acne-ar og ujævn hud i ansigtet

  Efter 5 behandlinger med Dermastamp

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Dermapen er en behandling, der egner sig til dig, som ønsker at reducere rynker, fine linjer, acne-ar, uren hud, grove porer, pigmentpletter, cellulite og strækmærker.

Få mere information om behandling med Dermapen »

Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.

Få mere information ved behandling med Mesoterapi »

Har du problemer med acne? Nu er det slut med at gå og gemme dig. Den nye Kleresca lysbehandling er en helt ny behandling til acne, som forbedrer din huds struktur og kvalitet – uden at du mærker smerte.

Få mere information om vores behandling med Kleresca »

Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling »

Vores hudforbedrende Dermaroller kan være med til at reducere ar, acne, grove porer og fine linjer. Ved hjælp af en lille rulle med små fine nåle fastgjort (Dermaroller), laves mikroskopiske skader på huden. De små skader booster huden og sætter gang i en naturlig helingsprocess, hvor huden danner nye hudceller. Dermed udnyttes hudens naturlige evne til at hele samtidig med at huden forynges.

Køb vores Dermaroller i webshoppen  »

Kontakt os

Hos Alfa Omega er vi eksperter i behandlingen af acne, ar og ujævn hud. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller mail info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.