GENVEJEN TIL EN SMUKKERE OG SUNDERE HUD

Vi er specialiseret i æstetiske hudforyngende behandlinger til mænd og kvinder. Vores behandlinger er af høj kvalitet og med fokus på at skabe naturlige resultater. Vi hjælper dig med at skræddersy en behandling, som passer til netop dine behov, så du får et naturligt fornyet og friskt udseende.

Med en høj sundhedsfaglig ekspertise er du altid sikret en effektiv behandling med minimal til ingen smerte hos os. Og så tror vi på, at kvalitet, tillid og tryghed er det bedste fundament for et godt resultat.

Vi tilbyder behandling af følgende:

Rynker og linjer bliver tydeligere med alderen. Hos Alfa Omega betragter vi behandlingen af rynker og linjer som en ekspertopgave, da resultatet til hver en tid skal være naturligt og hamonisk.

Læs mere om behandling af rynker og linjer »

Har du problemer med store, grove og synlige porer i ansigtet? Få hjælp af vores eksperter til at sammensætte et behandlingsforløb, der passer til dig.

Læs mere om behandling af grove og synlige porer »

Acne er et meget almindeligt hudproblem, der rammer ca. 70 procent af alle unge mellem 13 og 17 år. Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med behandling af acne-ar og ujævn hud og følger forskningen på området intensivt.

Læs mere om behandling af acne-ar og jævn hud »

Drømmer du om en ensartet hud uden pigmentpletter? Hos Alfa Omega bruger vi udelukkende behandlingsformer uden risiko for postinflammatorisk hyperpigmentering.

Læs mere om behandling af solskadet hud og pigmentforandringer » 

Med alderen mister huden gradvist sin spændstighed og fylde. Hos Alfa Omega har vi mere end 20 års erfaring med sofistikerede teknikker, som løfter og opstrammer huden i ansigtet.

Læs mere om behandling af slap og løs hud »

En usund, grå og træt hud ser ofte ældre ud, end den egentlig er. Hos Alfa Omega har vi gennem de sidste 20 år specialiseret os i at forvandle trist og grå hud til sund, fast og glødende hud.

Læs mere om behandling af grå og træt hud »

Er du ked af nogle af dine asymmetriske træk i ansigtet? En dygtig behandler kan give dig den diskrete ændring, du ønsker, for at opnå mere harmoniske og symmetriske træk i ansigtet ved hjælp af ikke-permanent filler.

Læs mere om behandling af asymmetri »

Mørke rander eller mistet fylde under øjnene kan resultere i, at du ser mere træt ud, end du føler dig. Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i at skabe smukke, naturlige og harmoniske resultater, som er tilpasset din hud.

Læs mere om behandling af mørke rander / furer under øjnene »

Har du smalle læber og ønsker du mere fylde i læberne eller korrektion således, at læberne bliver mere symmetriske, kan vi behandle dette med filler.

Læs mere om behandling af smalle læber / nedadvendte mundvige »

Med alderen bliver huden og strukturen omkring øjnene slappe, hvilket får et ansigt til at se mere træt og ældre ud. Slip for dine tunge øjenlåg og få et bedre syn med hjælp fra vores specialister i plastikkirurgi.

Læs mere om behandling af tunge øjenlåg »

Er du ked af at smile, fordi dit smil blotter en stor del af dit tandkød? Hos Alfa Omega er det en æressag at vores gæster går smilende herfra og derfor er det særligt skønt at kunne give smilet tilbage til de, som har følt, de måtte skjule det.

Læs mere om behandling af tandkødssmil / gummy smile »

Kæmper du med hårtab, eller hårløse pletter hist og her? Hos Alfa Omega er vi specialister i behandling af hårtab og vi benytter udelukkende behandlinsgformer, som giver reelle resultater.

Læs mere om behandling af hårtab »