Ansigtsløft og halsløft med tråde

Er du træt af poserne og den løse hud ved kæbelinjen?
Har du tunge øjenbryn eller løs og rynket hud på halsen?

Så er et trådløft måske løsningen for dig. Det er et ikke-kirurgisk indgreb, der blot kræver lokalbedøvelse. Vores erfarne plastikkirurg Lisa lægger trådene, så du ser et umiddelbart løft og en strammere, mere markeret kæbelinje. Har du dybe furer mellem næsefløjene og mundvigene, kan du også have glæde af et trådløft.

Hvem egner sig til et trådløft?
Med alderen mister vi fylde og volumen ved kindbenene; huden poser og vores træk begynder at hænge. Furerne mellem næsefløjen og mundvigene bliver også dybere, så man ser træt og ældet ud. Et trådløft henvender sig til både kvinder og mænd, der ønsker et naturligt og markant løft og en opstramning af den slappe hud – uden at skulle lægge sig under kniven.
Resultatet er et yngre, friskere og mere markeret udseende.

Hvordan foregår behandlingen?
Selve indgrebet tager ca. 1 time pr. behandlet område, så er du allerede klar til rejse dig fra stolen. Det er altså en langt hurtigere, nemmere og mere smertefri behandling end et kirurgisk ansigtsløft. Og til en langt mere attraktiv pris.

Kan jeg gå på arbejde bagefter?
Ja. Med mindre du har et hårdt fysisk arbejde. Det anbefales at tage det med ro de efterfølgende dage og ikke dyrke vild sport.
Nogle kan opleve mindre blå mærker, som dog kan dækkes med foundation. De forsvinder inden for en uges tid.

Hvad kan jeg forvente af resultatet, og hvor længe holder det?
Efter behandlingen ser du et umiddelbart løft og en opstramning af det behandlede område.
Du kan være lidt hævet. Allerede efter 6 uger ser du en optimal hudforbedring.
Den gennemsnitlige holdbarhed på et trådløft er op til 18 måneder afhængig af din alder og hudkvalitet. Herefter kan du overveje endnu et trådløft.

Hvor hurtigt kan jeg behandles efter en forkonsulation?
Du har en uges betænkningstid fra forkonsultationen til en eventuel behandling.
Bestil tid til forkonsultation hos vores plastikkirurg Lisa Bak  på tlf. 32 203 203.
Så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig til et perfekt resultat.

Pris forkonsultation kr. 800,-
Beløbet fratrækkes ved efterfølgende behandling.

Kombination af trådløft og fjernelse af hud

Trådløft alene giver en vis opstramning, men man fjerner ikke noget hud. Hvis man har mere end en smule løs hud ved kæbelinje, kinder og hals/under kæben, kan det være nødvendigt også at fjerne noget hud – f.eks. foran ørerne. Det vil langsigtet give et bedre og mere holdbart resultat. Det bliver dog stadig ikke så holdbart og opstrammende som et decideret ansigtsløft, men kombinationen af tråde samt fjernelse af hud giver et mere tilfredsstillende resultat til en langt billigere pris.

Eventuelle komplikationer: Blødning, infektion, ar, føleforstyrrelser, vævstab, resterende løs hud, nervelæsion.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores trådløft eller vil du bestille tid? Så book tid direkte via vores onlinebooking til en uforpligtende forkonsultation hos Alfa Omega Klinikken. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.