Lad dit hår fortælle, hvordan du har det

Cell Wellbeing er en håranalyse, der fungerer som en rettesnor for, hvordan du kan ændre din kost, ernæring og livsstil, så dit helbred og dit generelle velvære kommer tilbage på sporet. Stamcellerne i håret er nemlig en indikator for, hvilke vitaminer, mineraler og olier, du har indtaget igennem kosten over de sidste 3 måneder.

Håranalysen udføres her hos Alfa Omega Klinikken på Højbro Plads i København. Efterfølgende modtager du en 25 siders rapport fra laboratoriet i Tyskland. Den kortlægger bl.a. følgende: Fødevareintolerance og ernæringsmæssige mangler (vitaminer, antioxidanter, mineraler, aminosyrer) samt helbredsmæssige påvirkninger i form af bakterier, svampe, parasitter og vira. Samtidig viser analysen, hvilke miljøpåvirkninger fra giftige metaller, kemikalier og stråling der er med til at  underminere din krops homeostatiske og immune funktioner. Altsammen noget, der svækker kroppen og giver et generelt dårligt helbred. Det tager 2-3 dage at få dit testresultat.

Med baggrund i rapporten skræddersyer vores diætist et personligt kostprogram og vejleder dig i, hvordan du optimerer din livsstil og dit velvære med den rette ernæring, vitaminer og mineraler.

Hvad er en Cell Wellbeing håranalyse?

Se denne video og find ud af, hvor meget bare et enkelt hår kan afsløre om din sundhed.

Bestil tid til en håranalyse

Vil du  mere om vores Cell Wellbeing håranalyse eller ønsker du at bestille tid til en samtale med vores ernæringsekspert Lene Jensen? Så ring til os på tlf. 32 203 203 eller send os en mail på info@alfaomegaklinikken.dk

Priser: Cell Wellbeing håranalyse inkl. rådgivning kr. 1.395,–

Cell Wellbeing håranalyse