Sundhedsbehandlinger

Få et sundere liv med mere energi og velvære

Vil du blive en sundere udgave af dig selv? Have mere balance i dit liv? Eller måske smide nogle genstridige kilo? I takt med at vores biologiske ur tikker, får vores krop nye udfordringer og nye behov. Diætist og personlig træner Lene Jensen giver din krop et serviceeftersyn, som gør dig klogere på din sundhed. Uanset om du er teenager, nybagt mor eller i overgangsalderen. Eller er en mand, der lever livet i overhalingsbanen og har brug for genveje til et sundere liv.

Med baggrund i en hud-, hår- og kropsanalyse får du en status og en skræddersyet plan, så du kan komme i ernæringsmæssig balance og sætte en sund proces i gang. Hun giver dig helt konkrete råd til, hvordan du forbliver frisk, sund og stærk. Og vil du tabe dig, guider hun dig til et effektiv vægttab, og hvordan du holder fast i dit nye, sunde liv.

Lene Jensen er Certificeret Bachelor i Nutrition & Health. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 32 203 203. Det mest præcise svar får du, hvis du henvender dig personligt på Alfa Omega Klinikken. Bestil tid til en gratis forundersøgelse via vores onlinebooking.

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.