Vedligehold din skønhed og sundhed
til en fast lav månedlig ydelse

Drømmer du om en attraktiv hud og en sund krop? Når du køber vores SUND & SKØN abonnementer, får du faktuel viden om din indre sundhed og bliver klogere på din hud og krops tilstand.
Et SUND & SKØN abonnement hos Alfa Omega Klinikken henvender sig til dig, der vil booste, forskønne, styrke og vedligeholde dig selv for færre penge. Det er den bedste investerering i din sundhed, dit udseende og din livskvalitet, du kan give dig selv.

Klik her og bestil tid online til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Så finder vi det helt rigtige abonnement til dig.

Drømmer du om at forbedre din sundhed, at smide et par overflødige kilo og få en friskere hud? Så er et månedligt sundhedsabonnement ved ALFA OMEGA KLINIKKEN måske lige dig. Her får du et resultatgivende sundhedsforløb over 12 måneder, som optimerer din sundhed og dit udseende. Med et fast abonnement er du sikret et effektivt resultat, der holder dig til ilden. Samtidig er der mange penge at spare i forhold til almindelige behandlinger, der købes enkeltvis. Men fordelene stopper ikke her.
Læs mere og køb >>
Elsk dit spejlbillede – og hold fast i det. Abonnér på professionel forebyggende hudpleje, skønhed og sundhed.
Med et Skønhedsabonnement fra ALFA OMEGA KLINIKKEN får du professionel pleje og løbende vedligeholdelse af din hud, din skønhed og din indre sundhed for et fast månedligt beløb – og der er mange penge at spare.
Læs mere og køb >>
Ønsker du kun det bedste af det bedste, når det drejer sig om at optimere din skønhed, sundhed og dit velvære? Så kom i gang med ALFA OMEGA KLINIKKENs Deluxe-abonnement , der giver dig masser af skønhed, sundhed og loyalitetsfordele. Dette månedlige abonnement er sammensat til dig, der ønsker maksimal vedligehold og 100% indre og ydre skønhed baseret på de ypperste behandlinger og produkter. Til dig, der ikke går på kompromis.
Læs mere og køb >>

Spar op til dine behandlinger og lad os sammen skræddersy en plan, der præcist matcher dine behov. Så kan du vedligeholde dit naturlige look henover året.
Efter 12 måneders betaling får du et gavekort til en værdi af 250 kr. Det kan bruges til køb af hudplejeprodukter eller behandlinger til vejledende pris.
Derudover får du 10% rabat på køb af cremer på klinikken.
Læs mere og køb >>
Spar ekstra op til dine behandlinger og lad os lægge en årsplan med et skræddersyet forløb, der giver dig de optimale behandlinger fordelt over 12 måneder. En genvej til maksimal vedligeholdelse af dit udseende.
Efter 12 måneders betaling får du et gavekort til en værdi af 500 kr. Det kan bruges til køb af hudplejeprodukter eller behandlinger til vejledende pris.
Derudover får du 10% rabat på køb af cremer på klinikken.
Læs mere og køb >>
Med vores Botoxabonnement hjælper vi dig til et friskere look med færre bekymringsrynker. Ved køb af et botoxabonnement sparer du i alt dkk 4.200.
Du får 6 områder Botox pr. år (fx bekymringsrynken mellem øjnene, pandelinjer og øjenrynker). Prisen svarer til kr. 1.000 pr. område (normalpris dkk 1.700 pr. område). Du får desuden ret til at supplere til kr. 1.000 pr. område hvis 6 områder ikke er nok pr. år.
Du får endvidere 10% på køb af cremer på klinikken.
Læs mere og køb >>

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.