Fornyet fugt indefra

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden. Restylane tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, og det er videnskabeligt bevist, at produkterne forbedrer hudens kvalitet og udglatter statiske rynker.
Restylane er ideel til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen, hals og hænder. Ved hjælp af det naturlige hyaluronsyre bliver huden mere glansfuld og små, fine linjer udjævnes. Ved halsudskæringen opnås en ungdommelig fylde med Restylane, og på hænderne formindskes synligheden af blodårer. Resultatet af en behandling med Restylane kan ses med det samme, og virkningen holder almindeligvis fra 6-12 måneder. Ved gentagne behandlinger med Restylane varer effekten længere.

SE VORES PRISER PÅ RESTYLANE!

Efter jeg har fået lidt tydeligere kindben og rettet min læbekant, synes jeg, jeg ser meget mere frisk ud nu.
– Karoline 25 år

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.

Se vores video om Restylane:

I videoen viser Mitte Skjold, indehaver af Alfa Omega Klinikken, hvordan behandlingen med Restylane foregår.

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.


Behandlingsvejledning

Kundeinformation ved behandling af rynker med Restylane
– af speciallæge Lisa Bak Lauersen
Godkendt 2015 – Opdateret 2017 – Revideres 2019

Baggrund for behandling med Restylane
Restylane, en ikke-permanent filler, består af hylaluronsyre – et stof der findes naturligt i huden og som forbedrer hudens vandbalance (hydrerer) og elasticitet. Restylane bruges ofte til at udfylde de lidt dybere rynker i ansigtet. Men Restylane bruges også til at udfylde finere linjer/rynker fx omkring munden, i panden eller på kinderne. Stoffet har været brugt siden 1996 og 12 millioner mennesker har haft glæde af behandlingerne med Restylane.
Forundersøgelse
Forud for behandlingen gives en grundig information om hvad Restylane er, og hvordan behandlingen foregår. Du drøfter behandlingsmuligheder med klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du skal ved forundersøgelsen indledningsvis udfylde et skema med spørgsmål vedrørende din helbredstilstand, medicinindtag samt eventuelle sygdomme. Dette er vigtigt for at afgøre om behandlingen er egnet til dig. Endvidere fortæller vi dig, hvilke resultater du kan forvente, hvor længe behandlingsresultatet forventes at holde samt et skøn over behandlingens samlede pris. Du er velkommen til at tage et familiemedlem, ven eller veninde med som din bisidder til den mundtlige information. Det kan være en god idé, da informationen huskes bedre af to personer.
Vi følger Sundhedsstyrelsens bestemmelser. Ifølge disse skal du have minimum 48 timers betænkningstid, før du må behandles. Den dag du kommer til behandling bekræfter du mundtligt:
– at du har afgivet korrekte oplysninger om din helbredstilstand
– at du har haft minimum 48 timers betænkningstid
– at du har modtaget mundtlig og skriftlig information om behandlingen og fået svar på dine eventuelle spørgsmål herunder, hvor længe resultatet forventes at holde.
– at du ønsker behandling med Restylane, og din behandler noterer dette skriftligt i din journal.
Før behandlingen
Før behandlingen tages der digitale billeder til dokumentation af de områder, der ønskes behandlet. Billederne bliver gemt forsvarligt og offentliggøres ikke. Herefter fjernes din eventuelle make-up fra området med sprit. Eventuelle markeringer på huden sættes med afvaskningsbar pen. Du tilbydes inden behandlingen en bedøvende salve (Tapin) på det hudområde, der behandles.
Selve behandlingen
Behandlingen foregår i liggende stilling. Restylane sprøjtes ind under huden. Foruden den bedøvende creme er der lidokain – bedøvelse i alle Restylane produkter. Smerteoplevelse er meget individuel og afhængig af det område, der skal behandles, men de fleste angiver lette til medium smerter. Det sted i ansigtet som typisk er mest ømskindet er læberne og huden over og under læberne. Du mærker et lille stik, og herefter kan det spænde en del i huden, når gelen sprøjtes ind.
Resultatet ses umiddelbart efter, dog vil der forekomme hævelse de første par dage, hvilket gør at virkningen ser mere effektiv ud lige i starten. Når hævelsen aftager, ses det endelige resultat. Virkningen holder i ca. 4-8 måneder. Der aftales evt. en tid til kontrol 14 dage efter behandlingen. Behandlingen skal gentages for at opretholde virkningen.
Bivirkninger
Hævelse og rødme ses normalt efter indsprøjtningen, især ved behandling i og omkring læberne. Is på området nogle timer efter behandlingen anbefales. Endvidere anbefales du at ligge højt med hovedet om natten samt undgå at sove på maven eller siden de første 2-3 døgn, indtil hævelsen er aftaget. Meget sjældent vil hævelsen blive mere udtalt og kan give et udslæt, der forsvinder i løbet af et par uger. Området kan føles ‘knudret’ i de første uger op til en måned efter behandlingen, men det vil ikke kunne ses. Efter 4 uger føles Restylane blødt ligesom det øvrige væv.
Kontakt sygeplejersken på det udleverede telefonnummer, hvis ubehaget varer ved eller du på anden måde føler dig utryg.
Holdbarheden efter behandling med Restylane
Det er meget individuelt, hvor lang tid behandlingen varer. Det afhænger af flere forhold, som fx hudens struktur, din livsstil, alder, området der er behandlet, ønsket perfektionsgrad samt behandlerens injektionsteknik. Vi ved fra kliniske studier, at påfyldning og opfølgningsbehandlinger forlænger holdbarheden. Normalt varer resultatet i 3-8 måneder. Korrektionen forsvinder gradvist og til sidst ser din hud ud som før behandlingen.
Opfølgningsinjektioner er med til at bibeholde korrektionen. Mange vælger at få foretaget en ny behandling inden for et år efter behandlingen af rynker og inden for 6 måneder efter læbeformning.