PROFHILO® er produceret af IBSA Farmaceutici Italia. Det er den første stabiliserede hyaluronsyre (HA) som er produceret uden nogen form for anvendelse af kemiske tilsætningsstoffer (BDDE) og anvendes til opstramning af vævet og behandling af løs hud, ikke kun til fyldning og løft. PROFHILO® skaber en markant forbedring af hudkvaliteten, selv i områder, som normalt er svære at behandle og den kan anvendes sammen med andre æstetiske behandlinger og med dermale, ikke-permanente fillerbehandlinger. Den anses for sikker, effektiv og en betydelig nyhed inden for anti-ageing behandlinger.

Før og efter billede af behandling med PROFHILO på hals.

Profhilo på hals

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.

BESTIL TID TIL EN FORKONSULTATION!

Hvad indeholder PROFHILO®?

IBSA’s hyaluronsyre har en ultraren grad indenfor hyaluronsyre og er produceret ved hjælp af en patenteret bio-fermentations proces af Streptococcus Zooepidemicus, som på verdensplan rangerer som “top quality” med hensyn til renhed, sikkerhed og dens høje resistens overfor termiske produktionsprocesser.

Formuleringen af HA med forskellige molekylære vægte som udgør PROFHILO er baseret på et nyt koncept af Hydrolift® Action. Denne innovative tilgang er et modspil til den fysiologiske reduktion af hyaluronsyre i vævet. Hudens glød gendannes ved hydrering og der sker samtidig en genopbygning af elasticiteten i vævet, ved at knytte dyb hydrering sammen med mekanisk løft af huden, som i en synergi.

Før og efter billede af behandling med PROFHILO på hænder.

Profhilo på hænder

NAHYCO™ Hybrid Technology fra IBSA kombinerer innovation og fuld sikkerhed ved en ny produktion af et stabiliseret hybrid af hyaluronsyre i en formulering af et kompleks formet ved hjælp af en patenteret termisk proces. Det betyder, at molekylerne først varmes op og derefter afkøles. Ved denne proces bindes molekylerne sammen til en gel uden brug af kemiske stoffer

På grund af denne nye teknologi, er det nu muligt at kombinere 32mg af lav molekylær vægt HA (L-HA: 80 – 100 KDa) og 32mg af høj molekylær vægt HA (H-HA: 1100 – 1400 KDa) og samtidig bevare en komplet administration af det færdige produkt.

En total koncentration af 64mg er ikke tidligere set produceret på grund af teknologiske begrænsninger. Processen involverer ikke anvendelsen af kemiske cross-linking tilsætningsstoffer i form af BDDE (1,4-butanediol diglycidyl ether), og det endelige produkt, PROFHILO®, er derfor helt ren hyaluronsyre uden nogensomhelst form for tilsætningsstoffer.

Kontakt os

Bestil en forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.

SE VORES PRISER PÅ PROFHILO®!