Hvad er peeling?

Peeling er en hudbehandling, der effektivt fjerner døde hudceller, så et nyt frisk hudlag kommer frem. På Alfa Omega Klinikken bruger vi bl.a. produkter fra den amerikanske hudspecialist Zein Obagi. Hans ZO Skin Health peelinger er skånsomme og stærkt effektive. De er målrettet specifikke hudproblemer som f.eks. pigmentforandringer, arvæv og acne.

ZO-serien har også en særlig dybdevirkende 3-Step Peel, der hjælper huden til at forny sig selv og efterlader den markant forynget med en fin og jævn hudtone.

Peeling har en permanent effekt, der kræver, at du efterfølgende nærer og plejer din hud. Her anbefaler vi ZO’s professionelle plejeserie, der samtidig øger effekten af din behandling.

ZO Skin Health Peeling

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Peelinger har synlig effekt på især pigmentforandringer, solskader og ar efter acne. Særligt en lys skandinavisk hud påvirkes af sol og alder, så her kan peelinger virkelig gøre gavn.

Har du pigmentforandringer, vil du sandsynligvis opleve en reduktion efter en enkelt behandling, men vi anbefaler et forløb på 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum for en optimal effekt.

Solskadet hud får et glattere og jævnere udseende med en smukkere glød og struktur. Samtidig kan en peeling reducere ar efter acne, rynker, kragetæer og finere rynker.

Effekten øges i kombination med andre af vores hudforyngende behandlinger, som forbedrer din hudkvalitet for altid. Vi skræddersyr gerne et komplet forløb, så du opnår det allerbedste resultat, der blot skal holdes ved lige.

  • FØR OG EFTER
    Denne klient har brugt ZO Skin Health, fordi hun ønskede en friskere hud, men også en mere jævn hudfarve. Efter ca. en måned med ZO har hun opnået dette resultat.

Hvordan foregår behandlingen?

Peelingen påføres en ren hud, der er fri for sår og småskader. Først afrenses huden i dybden, dernæst foretager vi en meget aktiv exfoliering, før vi til sidst pensler huden med peelingen, der fungerer som en maske. Det kan være på ansigt, hals eller bryst, hvor pigmentforandringerne er tydelige.

Efter peelingen behandler vi huden med produkter, der stimulerer, beroliger og genopbygger huden, så den kommer i balance. Din hud vil straks efter opleves blød, gennemfugtet, mere ensartet og med en skøn glød. I ugerne efter peelingen bør du bruge solfaktor SPF 50+ og nærende cremer, som plejer huden og vedligeholder virkningen.

Peeling: ZO Skin Health

Peelinger til ethvert behov

ZO STIMULATION PEEL (ANTI-AGING)
En hurtigt virkende og stimulerende behandling, som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser. Cellefornyelsen øges og rynker og fine linier modvirkes. Huden efterlades straks meget blød og ensartet med en flot glød. Et quick-fix i frokostpausen, hvis du skal til fest om aftenen. Eller i et kurforløb, hvor du vil have optimal og holdbar effekt.

ZO ULTRA HYDRATION TREATMENT (ANTI-AGING)
En ultimativt fugtgivende hudbehandling med stimulerende effekt. Fugtbalancen genoprettes, hudtonen ensartets og fine linier og rynker forebygges. I samme behandling får du også en ansigts- og nakkemassage med beroligende vitaminrige ekstrakter, der lindrer sensitiv eller irriteret hud.

ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT (ANTI-AGING)
Effektiv dybderensende behandling til hud, der bliver fedtet og skinnende i løbet af dagen eller har tilstoppede porer, talg eller akne. Døde hudceller exfolieres væk, mens en specialmaske absorberer og bekæmper talg og urenheder.
Med i behandlingen får du desuden en ansigts- og nakkemassage, der køler, beroliger og lindrer irriteret hud og akneudbrud. Huden stimuleres og aktiveres og efterlades renere og mere klar.

ZO SKIN BRIGHTENING TREATMENT (ANTI-AGING)
Den ultimative “Red Carpet Treatment”. En luksuriøs behandling, der kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og stimulerende ingredienser, som øjeblikkeligt opstrammmer huden, ensarter hudtonen og gør huden blød med en vidunderlig glød. Efterfølgende får du en ansigts- og nakkemassage, der øger cirkulationen, samt en specialmaske med stærkt aktive ingredienser, der har en skøn afstressende virkning.

ZO HYDRA FILL UP
SOS-behandling til dehydreret, tør og sensitiv hud. Fugtbalancen genoprettes øjeblikkeligt, mens de lindrende og kølende ingredienser beroliger huden og gør den blød og gennemfugtet.

ZO BRIGHT UP
“Askepot-behandling” til dig, som har brug en opfriskende behandling nu og her, så du er klar til aftenen. Indeholder exfoliering og specialmaske, der fjerner døde hudceller, virker fugtgivende og giver huden ny glød og udstråling.

ZO CLEAR UP
En klassisk dybderens i sin mest potente og effektive form. Her får du ekstra exfoliering med aktiverende sera, der virker udrensende og hudforyngende, øger cellefornyelsen og efterlader huden blød og strålende. Indeholder desuden kraftige antioxidanter og antiinflammatoriske ingredienser, som hjælper med at beskytte huden mod fremtidige skader.

SE VORES PRISER PÅ PEELING!

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.