Et yngre og friskere udseende

Juvéderm er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring. Juvedérm-sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. De forskellige gelformuleringer udfylder linjer og rynker eller tilføjer diskret fylde.

Juvéderm sprøjtes ind under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen. Juvéderm tilbyder en komplet behandlingsløsning, som styrker dine unikke træk, giver dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi.

Juvéderm ansigtsfillere er fremstillet ved brug af avanceret teknologi. Disse behandlinger har en god sikkerhedsprofil og giver dig naturlige resultater, der varer op til 18 måneder.

SE VORES PRISER PÅ JUVÉDERM!

Justering af asymmetri i læberne og markering og løft af kindben med en smukkere, mere trekantet og dermed mere feminin ansigtsform som resultat.

  • Før Juvéderm

    Før Juvéderm

  • Efter Juvéderm

    Efter Juvéderm

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.

BESTIL TID TIL EN GRATIS FORKONSULTATION!

Kontakt os

Bestil en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.