Målrettet og effektiv hudpleje


Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi samtlige produkter fra ZO Skin Health-serien.

Mesoestetic® Pharma Group består af to store farmaceutiske produktionscentre samt et forskningslaboratorium. Med sine over 30 års erfaringer er mesoestetic® Laboratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje. Deres hudplejeprogrammer er de mest teknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og egen farmaceutisk produktion. Mesoestetic® medicinsk kosmetik indebærer nye revolutionerende metoder og anbefales af professionelle dermatologer og førende klinikker verden over i 82 lande.

Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et unikt og kompromisløst dansk skønhedskoncept baseret på nøje udvalgte, naturlige og stærkt aktive ingredienser af høj kva-litet. Det er rene og nærende produkter, der er yderst effektive – uden at gå på kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er dermatologisk testet og fri for parabener.

Beauté Pacifique er dansk hudpleje, der virker effektivt på både aldersforandringer og solskader. Firmaet Beauté Pacifique blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997 efter mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer med fokus på udvikling af diagnose-apparatur til kortlægning af hudens tilstand før og efter brug af lægemidler.
Beauté Pacifique-linjen omfatter på nuværende tidspunkt næsten 50 produkter inden for kategorien derma-kosmetik – eller cosmeceuticals, som det kaldes internationalt. Derma-kosmetik er skønhedspleje, der altid opfylder kosmetikdirektivet, men som effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemidler.

*Vi gør opmærksom på, at behandling og resultater kan variere fra person til person.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores hudpleje produkter? Så kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk.