Revolutionerende PDO tråde/Meso tråde

PDO Tråd Lift/Meso tråde er den nyeste revolutionerende behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden, hvorved kirurgi måske helt kan undgås. Disse tråde er lavet af PDO (polydioxanon), som er magen til trådene, der anvendes i kirurgiske net og masker.

Når trådene indføres fungerer det som et ”stillads” for huden og modvirker virkningen af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskede konturer. Trådene gør huden elastisk og giver fylde uden at ødelægge mikrocirkulationen. Der er derfor ingen risiko for synlige defekter og begrænset mimik Til behandlingen bruges lokalbedøvelse og behandlingen efterlader ingen ar. Let hævelse, rødme og blå mærker er forbigående, og nåleindstikkene heler hurtigt.

PDO stimulerer løbende kollagen syntesen under huden. Resultatet ses umiddelbart og forbedres de først 2 måneder. Trådene absorberes langsomt og vil forsvinde helt i løbet af 4-6 måneder. Behandlingen giver ingen ar, men efterlader derimod collagen spor i underhuden og derfor fortsætter den opstrammende virkning i 12-15 måneder.

PDO (mono tråde) er non-toxic, non-pyrogenic og fri for tungmetaller.

  • Før sundhedsboost

    Før tråd- og fillerbehandling

  • Efter behandling

    Efter trådbehandling og 2 ml fillerbehandling

Priser på PDO-tråde/Meso-tråde:
Fra kr. 4.500,- (fx næse/læbefuren, smilerynker ved øjne eller bekymringsrynken mellem bryn).

Kontakt os

Vil du vide mere om vores PDO-tråde og Meso-tråde eller ønsker du, at bestille tid til en gratis forkonsultation? Så gør det direkte via vores onlinebooking eller ring til os på tlf. 32 203 203 eller via mail  info@alfaomegaklinikken.dk.