Forkæl dit ansigt og få smuk hud

Ansigtsbehandlinger

Hvad er en ansigtsbehandling?
En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger og peelinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

ZO Skin Health - ansigtsbehandlinger

Bestil tid til en ansigtsbehandling

Book tid til en ansigtsbehandling ved at ringe til os på tlf. 32 203 203 eller skrive en mail til info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.