Farvel til træt, trist og grå hud i ansigtet

Når hudens celler udskiftes, synliggøres døde hudceller på hudens overflade og giver et gråligt skær. Huden ser træt, trist og usund ud. Og en træt og usund hud ser ofte ældre ud, end den er. Rygning er medvirkende til, at de små kar, der forsyner huden med ilt, på sigt kalker til og resulterer i et øget cellehenfald. Også søvnmangel kan være årsag til træt og slidt hud.

Er du træt af at se træt ud? Vil du i stedet gerne have en friskere og fastere hud? Hos Alfa Omega Klinikken tilbyder vi forskellige behandlinger, som kan få hun hud til smukkere ud.

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Mesoterapi
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Fornyet fugt indefra
Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden. Restylane tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, og det er videnskabeligt bevist, at produkterne forbedrer hudens kvalitet og udglatter statiske rynker.
Restylane er ideel til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen, hals og hænder. Ved hjælp af det naturlige hyaluronsyre bliver huden mere glansfuld og små, fine linjer udjævnes. Ved halsudskæringen opnås en ungdommelig fylde med Restylane, og på hænderne formindskes synligheden af blodårer. Resultatet af en behandling med Restylane kan ses med det samme, og virkningen holder almindeligvis fra 6-12 måneder. Ved gentagne behandlinger med Restylane varer effekten længere.
Få mere information om behandling med Restylane her.
Peeling er ideel til dig, der ønsker en opfriskende ansigtspleje. Alfa Omega tilbyder flere forskellige typer peeling. På baggrund af din hudtype og dine behov og ønsker finder vi den optimale peeling til dig.

Få mere information ved behandling med Peeling her.

Kontakt os for behandling af træt hud

Hos Alfa Omega Klinikken er vi specialister i behandling af trist og træt hud. Book en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.