Solskadet hud og pigment forandringer

Har du problemer med solskadet hud og pigment forandringer?
Pigmentpletter på ansigt og krop skyldes blandt andet solskader eller hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause eller traumatiske forandringer i huden på grund af akne og postinflammatoriske pigmentforandringer.
Pigmentfejl kan få huden til at se ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Cosmelan Depigmentation påvirker melanindannelse i din hud, der giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt og giver huden den naturlige farve, glathed og glød tilbage.

Pigment udfordringer
Den revolutionerende Cosmelan Depigmentation er til dig, der ønsker reducerede akne problemer, akne ar og pigmentpletter. Behandlingen påvirker melanindannelsen i din hud og fjerner hyperpigmenteringer effektivt og giver din hud en naturlig foryngende og udglattende udstråling. Cosmelan reducerer yderligere talg- og fedtproduktion i huden og mindsker porer.

Læs mere om behandlingen her.

Kontakt os

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af solskadet hud og pigment forandringer, der frisker dit ansigt op. Kontakt os i dag og få en smuk og elegant hud. Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.