Få større og fyldigere læber med fillers

Har du meget smalle læber, kan du komme til at se sammenbidt og sur ud, selv om du er frisk og glad. Du kan også have en overlæbe og underlæbe i forskellig størrelse. Eller dine læber kan være en smule skæve, som skaber en disharmoni i dit ansigt. Æstetisk kan vi mennesker godt lide balance og ensartethed – især i ansigtet.
Du kan være født med smalle læber, som er genetisk betinget. Men med alderen bliver læberne også smallere og overlæben synker. Hudstykket mellem næsen og overlæben bliver bredere og får overlæben til at syne endnu mindre. For de fleste med ønske om større læber er det derfor ofte overlæben, som trænger mest.

Vi er eksperter i behandlinger af smalle læber, der giver dit ansigt et naturligt look. Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Et yngre og friskere udseende
Juvéderm er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring. Juvedérm-sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. De forskellige gelformuleringer udfylder linjer og rynker eller tilføjer diskret fylde.
Juvéderm sprøjtes ind under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen. Juvéderm tilbyder en komplet behandlingsløsning, som styrker dine unikke træk, giver dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi.
Juvéderm ansigtsfillere er fremstillet ved brug af avanceret teknologi. Disse behandlinger har en god sikkerhedsprofil og giver dig naturlige resultater, der varer op til 18 måneder.

Få mere information om behandling med Juvéderm her.

Fornyet fugt indefra
Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden. Restylane tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, og det er videnskabeligt bevist, at produkterne forbedrer hudens kvalitet og udglatter statiske rynker.
Restylane er ideel til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen, hals og hænder. Ved hjælp af det naturlige hyaluronsyre bliver huden mere glansfuld og små, fine linjer udjævnes. Ved halsudskæringen opnås en ungdommelig fylde med Restylane, og på hænderne formindskes synligheden af blodårer. Resultatet af en behandling med Restylane kan ses med det samme, og virkningen holder almindeligvis fra 6-12 måneder. Ved gentagne behandlinger med Restylane varer effekten længere.
Få mere information om behandling med Restylane her.

Kontakt os

Ønsker du at få tilført mere form, fugt og fylde til dine læber? Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.