Sig farvel til slap og løs hud i ansigtet

Med alderen mister huden mange beskyttende funktioner såsom elastin og kollagen, og underhuden og de elastiske fibre i huden ændres. Nye hudceller dannes langsommere, er mere skrøbelige og går lettere til grunde. Huden bliver mere tør, tyndere og til sidst også mere rynket.

Skiftende diæter og vægt, rygning, alkohol og overdreven soldyrkelse er med til at påvirke hudens elasticitet og struktur.

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger, der opstrammer huden i ansigtet. Så hvis huden i dit ansigt er blevet slap efter et vægttab eller lignende, så hjælper vi dig gerne med at få frisket dit ansigt op og få en fastere hud.

Læs mere om behandlingsmetoderne nedenfor:

Mesoterapi
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirurgi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Mesoterapi er et godt valg til dig, der ønsker at forynge din hud uden brug af fillers og botox.

Få mere information om behandling med Mesoterapi her.

Anti-age hudbehandling
Dermastamp behandling er en anti-age, rynkeforebyggende ansigtsbehandling, der reducerer ar, uren hud, fine linjer, rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter og strækmærker. Dermastamp behandling er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang.

Få mere information om behandling med Dermastamp her.

Farvel til rynkerne
Botox nedtoner alderstegn som rynker og linjer og fremhæver dine unikke træk, så du efterlades med et mere friskt udseende. Botox har en muskelafslappende effekt og er ideel til behandling af bekymringsrynken mellem øjnene, linjerne i panden eller kragetæerne ved øjnene. Resultatet ses ofte 7-10 dage efter behandlingen og varer typisk tre til fire måneder. Ved fornyet behandling vil effekten vare længere og rynkernes dybde reduceres gradvist.
Alfa Omega arbejder for et naturligt udseende, og vi skræddersyr derfor en behandling til netop dit ansigt, så du bevarer dine unikke træk og opnår et naturligt fornyet udseende.

Få mere information om behandling med Botox her.

Kontakt os

Ønsker du at få gjort en ende på dit løse og slappe hud i ansigtet? Bestil tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.