Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har en lille smule asymmetriske træk i ansigtet, som er med til at gøre os unikke. Men hvis du er ked af at se dig selv i spejlet og gerne vil rette op på et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side, kan det behandles med ikke permanent ansigtsfiller – Juvéderm eller Restylane – der lægges ind under huden og glatter huden ud. På den måde kan dit ansigt blive mere symmetrisk.

Har du en krum næse, svage kindben eller en skæv hage, som du godt kunne tænke dig at få rettet til, sådan dit ansigt bliver mere symmetrisk? Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i at behandle asymmetri med forskellige ansigtsfillers, der frisker dit ansigt op og giver dit et mere symmetrisk ansigt.

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Et yngre og friskere udseende
Juvéderm er et sortiment af ikke-permanente ansigtsfiller behandlinger, der skånsomt afhjælper tegn på aldring. Juvedérm-sortimentet har formuleringer til alle områder af ansigtet. De forskellige gelformuleringer udfylder linjer og rynker eller tilføjer diskret fylde.
Juvéderm sprøjtes ind under huden og reducerer uønskede linjer, rynker og folder og genopretter mistet volumen. Juvéderm tilbyder en komplet behandlingsløsning, som styrker dine unikke træk, giver dig et yngre og friskere udseende og skaber naturlige resultater uden brug af kirurgi.
Juvéderm ansigtsfillere er fremstillet ved brug af avanceret teknologi. Disse behandlinger har en god sikkerhedsprofil og giver dig naturlige resultater, der varer op til 18 måneder.

Få mere information om behandling med Juvéderm her.

Fornyet fugt indefra
Restylane er en ikke-permanent filler, der består af vand og hyaluronsyre, som findes naturligt i huden. Restylane tilfører huden fugt indefra, giver en bedre elasticitet og struktur, og det er videnskabeligt bevist, at produkterne forbedrer hudens kvalitet og udglatter statiske rynker.
Restylane er ideel til at udglatte huden ved panden, øjnene, mundvigen, hals og hænder. Ved hjælp af det naturlige hyaluronsyre bliver huden mere glansfuld og små, fine linjer udjævnes. Ved halsudskæringen opnås en ungdommelig fylde med Restylane, og på hænderne formindskes synligheden af blodårer. Resultatet af en behandling med Restylane kan ses med det samme, og virkningen holder almindeligvis fra 6-12 måneder. Ved gentagne behandlinger med Restylane varer effekten længere.
Få mere information om behandling med Restylane her.

Kontakt os

Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.