Har du skæve eller asymmetriske træk?

De fleste mennesker har en lille smule asymmetriske træk i ansigtet, som er med til at gøre os unikke. Men hvis du er ked af at se dig selv i spejlet og gerne vil rette op på et bump på næseryggen, kinder der ikke er lige store eller en læbe, der hænger lidt i den ene side, kan det behandles med ikke permanent ansigtsfiller – der lægges ind under huden og glatter huden ud. På den måde kan dit ansigt blive mere symmetrisk.

Har du en krum næse, svage kindben eller en skæv hage, som du godt kunne tænke dig at få rettet til, sådan dit ansigt bliver mere symmetrisk? Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i at behandle asymmetri med forskellige ansigtsfillers, der frisker dit ansigt op og giver dit et mere symmetrisk ansigt.

  • Før behandling

    Før behandling

  • Efter behandling

    Efter behandling

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Har du asymmetriske eller skæve træk i ansigtet? Hør nærmere om de forskellige behandlingsmuligheder, som passer præcis til dig. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller  info@alfaomegaklinikken.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et mere symmetrisk ansigt.