Har du acne-ar og ujævn hud i ansigtet?

Acne er et meget almindeligt hudproblem, der rammer ca. 70 procent af alle unge mellem 13 – 17 år. Omkring 30 procent plages af acne hele livet. Acne-ar forsvinder sjældent af sig selv, og hudplejebehandlinger er derfor oftest nødvendige.

Ujævn hud ses også i form af hyperpigmentering, som forekommer, når der produceres for meget melanin på huden. Hyperpigmentering resulterer i flade, mørke områder af huden, der er lysebrune eller sorte og varierer i størrelse og facon. Der findes mange former for hyperpigmentering. De mest almindelige er pigmentpletter, som skyldes ophold i solen.

Ujævn hud i form af chloasma/melasma – hudforandringer, der viser sig som brune plamager i ansigtet ses hos 90 procent af alle gravide kvinder. De forekommer som følge af hormonelle påvirkninger og giver mørke områder med ujævn facon i ansigtet og på armene.

 • Før behandling med Dermastamp mod acne og acne-ar

  Før Dermastamp-behandling mod acne

 • Efter behandling med Dermastamp mod acne

  Efter Dermastamp-behandling mod acne

 • Før Dermastamp-behandling af acne

  Før behandling med Dermastamp

 • Efter behandling

  Efter 5 behandlinger med Dermastamp

Læs mere om behandlingsmetoderne herunder:

Kontakt os

Hos Alfa Omega Klinikken er vi eksperter i behandlinger af acne-ar og ujævn hud, der frisker dit ansigt op. Book tid til en gratis forkonsultation via vores onlinebooking eller kontakt os på tlf. 32 203 203 eller mail  info@alfaomegaklinikken.dk for yderligere spørgsmål.