Alfa Omega Club

Vil du med til vores VIP-aftener?

På Alfa Omega klinikken stræber vi efter altid at blive klogere og sikre, at vi kan tilbyde vores kunder de allernyeste og mest effektfulde behandlingsmetoder inden for sundheds- og hudbehandlinger.
Derfor rejser jeg mindst én gang om året ud i verden for at indhente den nyeste viden og blive trænet i nye metoder inden for sundheds- og hudbehandlinger. Når jeg rejser ud, er det for at sondere markedet og udvælge de behandlingsmetoder, der supplerer og kan kombineres med vores eksisterende behandlinger. Og her i Alfa Omega Club får du indsigt i den nyeste viden og de nyeste metoder. Jeg sørger for, at du som loyal kunde får viden om mine oplevelser og læring på klinikkens VIP-aftener på Højbro Plads.
For eksempel var jeg i år i Dubai for at opleve og lære de nyeste behandlingsmetoder inden for Mesoterapi, som er en hudforyngende behandling, der opstrammer huden og tilfører fugt og vitaminer. Og der var ingen tvivl – de nye og meget effektfulde metoder giver imponerende resultater. Derfor tilbyder vi nu også denne behandling her på Alfa Omega klinikken.
Hvis du som Alfa Omega kunde er interesseret i at deltage i vores VIP-arrangementer, så send en mail til info@alfaomegaklinikken.dk. Så modtager du invitationer til vores unikke aktiviteter og arrangementer.
Vi glæder os til at høre fra dig og se dig til vores arrangementer.

Mitte Skjold
Ejer af Alfa Omega Klinikken